Toegevoegd aan je winkelwagen

Ik ga bestellen Verder winkelen
Als eerste erbij zijn?
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.
AWLS - Ardennen '14
Cursus
20-09-2014 t/m 22-09-2014

De Advanced Wilderness Life Support (AWLS) cursus is gericht op alle (para)medici met een interesse voor voor wildernis en buitensporten. Eerdere kandidaten van de cursus waren o.a. SEH-artsen, huisartsen, anesthesiologen, chirurgen, militair artsen, tropenartsen en nog vele anderen.

De AWLS   heeft als doel om medische professionals competentie te geven waarmij effectief medische (nood)situaties in een setting met (zeer) beperkte middelen het hoofd kunnen bieden. Hiervoor worden de deelnemers geschoold in het voorkomen, diagnosticeren, behandelen en eventueel evacueren van patienten met een medische of traumatische noodsituatie.

De cursus is ontwikkeld door de Universiteit van Utah en is sindsdien enorm gegroeid in populariteit en wordt aangeboden over de hele wereld. De AWLS cursus is dan ook de gouden standaard op het gebied van de wildernis- en expeditiegeneeskunde training.

Let op: Met deze editie gaat Outdoor Medicine over de grens naar de Belgische Ardennen. Gezien de reistijd zal ondanks dat de cursus begint op zaterdagochtend de accomodatie van vrijdag op zaterdag inclusief de prijs zijn.

Voor deze cursus zijn 30 plekken beschikbaar.