Toegevoegd aan je winkelwagen

Ik ga bestellen Verder winkelen
Als eerste erbij zijn?
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.
WFA (Wilderness First Aid)
Cursus
16-06-2018 t/m 17-06-2018

Profiel van de cursist

Gericht op de liefhebber & professional van het buitenleven op dagtochten, korte avonturen, trektochten en expedities. Certificering is gebaseerd op inzet en vaardigheid van de deelnemers tijdens de gehele cursus, 100% aanwezigheid is hiervoor voor noodzakelijk. Deelnemers moeten minstens 16 jaar oud zijn om te participeren in deze cursus. Wie nog geen 18 jaar is heel schriftelijke toestemming nodig van ouder of voogd. Medische kennis vooraf is niet noodzakelijk.

Locatie

De cursus vindt plaats in en rondom het terrein van het  Stayokay  Hostel Soest, gelegen in een bosrijke omgeving met de Soester Duinen op steenworp afstand.

Overnachten op de cursuslocatie

Het is mogelijk tegen een klein bedrag te overnachten inclusief maaltijden op de cursuslocatie. Voor diegenen die blijven verzorgen we een avondactiviteit in stijl!

Maatwerk

De Wildernis First Aid cursus is ook te boeken als een op maat gemaakte in company cursus. We kunnen de cursus afstemmen op de doelgroep en de prakVjk aanpassen naar een specifieke outdoor sport of wildernis omgeving. Neem contact op voor een programma op maat voor jouw organisatie via info@360explore.com of bel met Niels op 06-18885563.

Cursuskosten

€295 p.p.
 Optioneel: overnachting, diner & ontbijt op de cursuslocatie (Soest) – €48 p.p.

Inclusief

2-daagse cursus o.l.v. artsen getraind in wildernis en expeditie geneeskunde begeleiding door UIMLA International Mountain Leader

cursusmateriaal

zaalhuur

certificaat


lunch & drankje en onbeperkt koffie & thee tijdens de cursus

Exclusief

Heen & terugreis naar de cursus locatie


Optioneel diner, overnachting & ontbijt op de cursuslocatie


Persoonlijke uitgaven aan drankjes & snacks buiten wat het programma aangeeft.