Toegevoegd aan je winkelwagen

Ik ga bestellen Verder winkelen
Als eerste erbij zijn?
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.
Advanced Wilderness Life Support
De internationale gouden standaard in Wilderness & Expedition Medicine training. Een intensieve driedaagse cursus met veel praktijkonderwijs met alle facetten van de expeditie- en wildernis geneeskunde.
Mountain Medicine
Een actieve week in de Alpen vol alpinisme, workshops en lezingen over alle aspecten van Mountain Medicine tijdens een verblijf in de bergen. Aan bod komen alpinisme in de zomer, toerskieen in de winter en sportklimmen in het voorjaar.
Wilderness Survival Medicine
Wilderness medicine is een unieke cursus die volledig in de buitenlucht gegeven wordt inclusief bivak overnachting en bushcraft skills voor alle medisch professionals met interesse voor wildernis geneeskunde, buitensporten en natuur
African Wilderness Medicine
Een week medische nascholing in de Afrikaanse bush, met een curriculum op maat van hyperthermie tot infectieziekten, traumatologie en slangenbeten. Daarnaast avontuurlijke buitensport onder deskundige begeleiding.
Austere Medicine
Tactical Combat Casualty Care is de hoeksteen van medisch zorg onder omstandigheden van verhoogde dreiging. In samenwerking met Triangular Group Academy geeft Outdoor Medicine onderwijs rondom dit principe.
Dive & Marine Life Support
De Dive & Marine Life Support (DMLS) cursus laat je kennis maken met essentiƫle onderdelen uit de duikgeneeskunde, maritieme geneeskunde, spoedeisende- en wildernisgeneeskunde
Expedition Medicine
Expeditie geneeskunde in de praktijk. Leer de fijne kneepjes van het vak terwijl je zelf op pad bent in onherbergzaam gebied.
Jungle Medicine
Een intensieve cursus waarbij we veel aspecten van (over)leven en medische handelen in het tropisch regenwoud ontdekken.
Student Outdoor Medicine
Een 2 daagse intensieve training voor (para)medisch studenten met interesse in buitensport, expeditie- en wildernis geneeskunde, of geneeskunde in extreme omstandigheden.
Wilderness First Aid
First aid opleidingen voor niet-medici met affiniteit voor (extreme) buitensport en/of werkzaam in verre reisbegeleiding of expedities.