Toegevoegd aan je winkelwagen

Ik ga bestellen Verder winkelen
Als eerste erbij zijn?
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.
Mountain Medicine
Mountain Medicine Cursus: Een actieve week vol alpinisme, workshops en lezingen over alle aspecten van Mountain Medicine
WFA | WFR First Aid
Het internationaal erkende EHBO diploma gericht op iedereen met affiniteit voor de buitensport en/of verre reizen begeleiden.
African Wild Med
Een weeklange mediche nascholing in Afrika, met een curriculum op maat van hyperthermie tot infectieziekten en slangenbeten. Daarnaast avontuurlijke buitensport onder deskundige begeleiding.
AWLS
Advanced Wilderness Life Support: De internationale gouden standaard in Wilderness & Expedition Medicine training. Kijk hier voor cursus data en meer informatie.
DMLS
De Dive & Marine Life Support (DMLS) cursus laat je kennis maken met essentiƫle onderdelen uit de duikgeneeskunde, maritieme geneeskunde, spoedeisende- en wildernisgeneeskunde
Expedition Medicine
Expeditie geneeskunde in de praktijk. Leer de fijne kneepjes van het vak terwijl je zelf op pad bent in onherbergzaam gebied.
Studenten Outdoor Medicine Weekend
Een 2 daagse intensieve training voor (para)medisch studenten met interesse in buitensport, expeditie- en wildernis geneeskunde, of geneeskunde in extreme omstandigheden.