Bekijk alle cursussen en congressen

Er zijn 5 aankomende evenementen
Als eerste erbij zijn?
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Gezocht: nieuw teamlid

Het Outdoor Medicine team is op zoek naar versterking!

Wij zoeken een enthousiaste arts met affiniteit voor wildernisgeneeskunde die zich wil gaan richten op het beheren van onze communicatie via de website en social media.

Outdoor Medicine heeft als doel om (internationale) samenwerking tussen (para)medici (en anderen) die ge├â┬»nteresseerd zijn in expeditie geneeskunde, wildernisgeneeskunde of geneeskunde in extreme omstandigheden te bevorderen. Daarnaast is ons doel om kennis van dit vakgebied te vergroten, bevorderen, delen, verspreiden en ‘best medical practices’ te stimuleren. Wij bereiken dit door oa. door het organiseren van workshops, lezingen, cursussen, congressen en medisch begeleiden van expedities. Onze website en social media spelen hierin ook een belangrijke rol.

Wat houdt de functie in? Jij bent verantwoordelijk voor de nieuwsberichten (nederlands en engels) op onze website, beheert onze social media kanalen (facebook, instagram, twitter, LinkedIn) en schrijft onze nieuwsbrief. Hier heb je zo’n 2-3 uur per week voor nodig. Voor de werkzaamheden krijg je een vergoeding.

Wil jij deel uit maken van ons enthousiaste team? Stuur dan je motivatie voor 1 december 2017 naar info@outdoormedicine.nl . Graag lezen wij hierin meer over je ervaring binnen de geneeskunde, je affiniteit voor wildernisgeneeskunde en het schrijven van stukken.