Bekijk alle cursussen en congressen

Er zijn 7 aankomende evenementen
Als eerste erbij zijn?
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Save the Date: Congres Outdoor Medicine | 21 maart 2025 – Giftig & Gevaarlijk

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat het jaarlijkse Outdoor Medicine Congres op vrijdag 21 maart 2025 plaatsvindt. Dit jaar hebben we een unieke locatie gekozen: Burgers’ Zoo in Arnhem. Het belooft een inspirerende dag te worden met het thema: Giftig & Gevaarlijk.

De natuur biedt ons talloze wonderen, maar kent ook haar gevaren. Of je nu werkt als arts, paramedicus of professioneel avonturier, het is essentieel om te weten hoe je omgaat met de toxische en gevaarlijke kanten van de natuur. Het congres van 2025 duikt diep in onderwerpen zoals giftige flora en fauna, gevaren van extreme omgevingen, en de nieuwe inzichten op dit vlak. 

Programma
Gedurende de dag zullen experts presentaties en workshops verzorgen. Je krijgt de kans om te leren van professionals met ervaring in het veld. Presentaties zullen afgewisseld worden met workshop sessies. Dit alles op een unieke locatie in Burgers’ Zoo. 

Voor Wie?
Het congres is bedoeld voor iedereen met een passie voor de buitenwereld en een professionele interesse in medische zorg in extreme omstandigheden. Of je nu een doorgewinterde outdoor professional bent of net je eerste stappen zet in dit vakgebied, dit congres biedt waardevolle kennis en netwerkmogelijkheden.

Details: 

  • Datum: 21 maart 2025
  • Locatie: Burgers’ Zoo, Arnhem
  • Voertaal: Nederlands

We kijken ernaar uit om samen met jou de gevaren van de natuur te verkennen en te leren hoe we deze het hoofd kunnen bieden. De dag zal afgesloten worden met een borrel. Mis het niet!

Team Outdoor Medicine