Toegevoegd aan je winkelwagen

Ik ga bestellen Verder winkelen
Als eerste erbij zijn?
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.
AWLS Aruba '23
Cursus
24-11-2023 t/m 26-11-2023

De Advanced Wilderness Life Support (AWLS) cursus -tegenwoordig ook genaamd “Wilderness Life Support for the Medical Professional” is gericht op medisch professionals maar ook gespecialiseerde paramedici met een interesse voor geneeskunde in de outdoor setting, op bijzondere locaties of onder extreme omstandigheden. Gedurende een intensieve driedaagse cursus met veel praktijkonderwijs maak je kennis met alle facetten van de expeditie- en wildernis geneeskunde. Zoals bijvoorbeeld tropische infectieziekten, fysiologie van het duiken en hoogte, hoe om te gaan met een slangen of schorpioenen beet, extreme hitte en koude etc. Onze alumni zijn onder meer buitenensporters, militair medisch personeel, huisartsen, SEH-artsen, chirurgen, anesthesiologen, en vele andere specialisten.

De AWLS  geldt als de internationale standaard voor artsen die werken als expeditie-arts, of als arts op een “remote” of bijzondere locatie, maar ook natuurlijk om tijdens eigen avontuurlijke reizen naar verre oorden sterk in je schoenen te staan.

Deze AWLS-editie Aruba is met name gericht op artsen, gespecialiseerde verpleegkundigen en paramedici die werkzaam zijn in het Caribisch gebied en zal in het Engelse gegeven worden.

De AWLS is een driedaagse cursus en kost 1200,- Euro.