Toegevoegd aan je winkelwagen

Ik ga bestellen Verder winkelen
Als eerste erbij zijn?
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.
Dive & Marine Life Support
Cursus
23-09-2017 t/m 30-09-2017

Mattijn Buwalda

Mattijn is sinds 2015 verbonden aan Outdoor Medicine als instructeur van de AWLS-cursus. Onderwijs, extreme fysiologie en militaire geneeskunde behoren tot zijn interessegebied. Mattijn is een technical rebreather-duiker met een passie voor scheepswrakken. Als hij niet aan het duiken is, dan is Mattijn werkzaam als waarnemend anesthesioloog, op de intensive care   of in gespecialiseerde duikgeneeskundige centra overal ter wereld.

Mark Frederikse

Mark Frederikse is gecertificeerd SEH-arts en Algemeen Militair Arts. Na de SEH-opleiding in het OLVG te Amsterdam genoot hij nog een jaar aanvullende opleiding in Australië. In 2015 slaagde hij als eerste Nederlander voor het European Emergency Medicine Board Exam (EBEEM). Na jarenlang bij Defensie en op verscheidene SEH’s in Nederland gewerkt te hebben, bevaart hij thans de wereldzeeën als scheepsarts bij een grote Amerikaanse cruiseline. In 1991 begon zijn duikavontuur, later uitmondend in het worden van divemaster (2007) en duikinstructeur (2012). Wrakduiken en Nitrox behoren tot zijn specialiteiten. Het Caribisch gebied, Zuid-Oost Azië en de oostkust van Australië behoren tot zijn favoriete duikplekken. Duikgeneeskunde en Wilderness Medicine zijn de ideale combinatie van zijn passies: duiken én pre-hospitale acute geneeskunde.

Wouter Jetten

Wouter is medeoprichter en bestuurslid van Outdoor Medicine. Hij is SEH-arts en momenteel werkzaam op Aruba. In Nederland woont hij op een zeilende Groninger tjalk waarmee hij regelmatig het water op gaat. Wouter werkte o.a. als scheepsarts voor Greenpeace in het noordpoolgebied, in een ruraal ziekenhuis in het noorden van Kameroen en was expeditie-arts op de Kilimanjaro. Wouter heeft tevens uitgebreid ervaring als docent van de internationale STCW/IMO-cursus “Medical Care on Board” voor nautisch officieren.

Maybritt Kuypers

Maybritt is  mede-oprichter en voorzitter van Outdoor Medicine. Zij is SEH-arts  en Fellow aan de  Academy  of  Wilderness  Medicine. AWLS  cursusleider/instructeur en rescue diver.  Maybritt  is tegenwoordig ‘Flight  Surgeon’  voor Europese astronauten bij de European Space Agency (ESA). Zij is in haar vrije tijd graag op en in het water om te zeilen, duiken of surfen.