Toegevoegd aan je winkelwagen

Ik ga bestellen Verder winkelen
Als eerste erbij zijn?
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.
AWLS november '23
Cursus
19-11-2023 t/m 21-11-2023

De Advanced Wilderness Life Support (AWLS) cursus is gericht op alle medisch professionals en gespecialiseerde paramedici geinteresseerd in de wildernis, buitensporten en verre reizen. Gedurende een intensieve driedaagse cursus met veel praktijkonderwijs maak je kennis met alle facetten van de expeditie- en wildernis geneeskunde. De ideale voorbereiding voor een functie als expeditie arts of medisch vrijwilliger voor humanitaire organisaties, maar ook natuurlijk om tijdens eigen avontuurlijke reizen naar verre oorden sterk in je schoenen te staan.

De AWLS is een driedaagse cursus en kost 1200,- Euro. De cursus vindt plaats in en rondom het terrein van het Stayokay Hostel Soest, gelegen in een bosrijke omgeving met de Soester Duinen op steenworp afstand.

Bij de kosten inbegrepen zijn twee overnachtingen in 4 tot 6 persoonskamers in een jeugdherberg, alle maaltijden en tussendoortjes gedurende de cursus, gebruik van materialen, een cursus ebook en een internationaal erkend AWLS certificaat. Ter voorbereiding op de cursus zal er 1-2 maanden voorafgaand een dowload link van de ebook versie van het AWLS tekstboek gemaild worden.

Klik hier voor een routebeschrijving naar de cursuslocatie in Soest.

Algemene voorwaarden

Bij boeking van een AWLS cursus gaat een toekomstig cursist akkoord met onze algemene voorwaarden. Bekijk deze hier.

De inschrijving is pas compleet wanneer het cursusbedrag is voldaan.

Alle informatie die door klanten wordt verstrekt is vertrouwelijk voor Outdoor Medicine, haar medewerkers en docenten.

Ten alle tijden is er sprake van een wettelijke bedenktermijn van 14 dagen.

LET OP! De cursus is alleen All-in te boeken.