Toegevoegd aan je winkelwagen

Ik ga bestellen Verder winkelen
Als eerste erbij zijn?
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.
Margherita Peak '23
Cursus
11-02-2023 t/m 22-02-2023

Michiel van Veelen, SEH-arts en mede-oprichter van Outdoor Medicine is werkzaam als onderzoeker aan het Eurac Institute of Mountain Emergency Medicine in de Dolomieten, Italie. Daarvoor werkte hij enkele jaren als HEMS & Aeromedical Retrieval Physician in Botswana. Hij is Fellow kandidaat aan de Academy of Wilderness Medicine en heeft een diploma tropengeneeskunde & hygiene. Michiel is cursusleider en instructeur van zowel de AWLS, AWM als de Mountain Medicine cursus. Michiel is verslingerd aan toerskiën, alpinisme en mountainbiken.

Remco Berendsen, anesthesioloog, oprichter van de werkgroep Hoogtefysiologie Nederland, behaalde succesvol het internationale Dipl. in Mt. Medicine, stond op de top van de Cho Oyu en is lid van de medische commissie van de NKBV. Remco is actief onderzoeker op het gebied van hoogteziekte en heeft hier meermaals over gepubliceerd in (inter)nationale Journals.

Joost ten Brinke, traumachirurg en mede-oprichter van Outdoor Medicine. Was Tropen arts in opleiding, Fellow kandidaat aan de Academy of Wilderness Medicine en ATLS instructeur. Joost is cursusleider en instructeur van zowel de AWLS, Mountain Medicine cursus en de African Wilderness Medicine cursus.Tijdens zijn opleiding tot chirurg werkte hij in Zuid Afrika en gedurende zijn studie heeft hij onder meer co-schappen gelopen in Tanzania. In zijn vrije tijd klimt Joost graag in de Alpen, heeft hij op de top gestaan van de Kilimanjaro, schaatst hij in de natuur van Zweden, houdt hij als enthousiast imker enkele bijenvolken.